GRATIS FORSENDELSE | 50% RABAT | 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Om os

Dine ønsker er vores førsteprioritet. I vores webshop vil du opleve den nemme online shopping kombineret med personlig opmærksomhed, målrettet service og den rette ekspertise til at finde det rette produkt. Vi lægger også stor vægt på kvalitet og er altid på udkig efter de nyeste innovationer.


Garantier


På bestilling 100% risikofri. Takket være SSL-sikkerhed garanterer vi et sikkert betalingsmiljø, og dine data er altid optimalt beskyttet og sikkert.

Alle produkter tilbydes med prisgaranti, så du er sikret den laveste pris. Desuden sværger vi på vores 100 % tilfredshedsgaranti, hvilket betyder: ingen god følelse = pengene tilbage.


Levering


Nyd godt af gratis forsendelse i kampagneperioden, og vi leverer din diffuser hjem til dig med track & trace. For alle ordrer til Nederlandene anvendes Postnl, og for ordrer til Belgien bruger vi Bpost.

På siden "Følg din ordre" kan du til enhver tid kontrollere status for din ordre ved at indtaste din e-mailadresse og dit ordrenummer. Ordrenummeret kan findes i bekræftelsesmailen.

Vores bæredygtige produkter leveres kun via miljøvenlig transport, fordi vi holder af vores smukke planet. Produkterne sendes derfor direkte fra leverandøren til dig. På denne måde sikrer vi minimal påvirkning af naturen, så vi kan nyde den i lang tid fremover. Desuden kan vi spare meget på transport- og lageromkostningerne, så vi kan tilbyde dig den lavest mulige pris.

Vi har valgt denne leveringsmetode, fordi vi går efter minimale emissioner og miljøskader. Leveringstiden er dog 6-10 dage. Vi lover naturligvis, at alle vores produkter er mere end værd at vente på!


Kundeanmeldelser


Vi stræber efter at give alle kunder maksimal tilfredshed. Det gør vi ved at yde fremragende kundeservice 7 dage om ugen via e-mail og chat. Takket være denne service er vi højt vurderet af vores kunder. I det usandsynlige tilfælde, at du er utilfreds med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil derefter sammen finde en passende løsning!


SIKKER ONLINE SHOPPEN SSL CERTIFICERET
GRATIS FORSENDELSE
24/7 KUNDESERVICE
IKKE TILFREDS PENGENE TILBAGE GARANTI